tiistai 2. elokuuta 2016

Kuistin pelastus osa 3 - Uudet portaat

Nyt on betonit vähäksi aikaa ainakin taputeltu meidän tontilla. Kuistinpelastusoperaatio etenee vaihe vaiheelta ja viime marraskuussa kadonneet portaat ovat palanneet komistamaan talon edustaa.


Valun alle juntattiin sepeliä koska maanpintaa piti nyt vaihteeksi nostaa kaivuutöiden jäljiltä


Äkkiseltään tälläinen maallikkonaisihminen ei välttämättä heti olisi keksinyt, että miten tällaisten pyramidin mallisten rappusten valumuotti rakennetaan, mutta ammatilaiselle se on helppoa. Laudoilla kasaan ja rautaa sisään. 

Taisi sinne kyllä sujahtaa jonkilainen lämmityskaapelikin, että talvikelissä saadaan pidettyä taivasalla olevat rappuset turvallisina sitten vanhemmitenkin kulkea.



"Valutalkoissa" olikin sitten mukana jo kolme sukupolvea timpurimme apuna kun mummo ja pojat olivat varmistamassa betonin tasaista leviämistä. Jälkikin on sen mukaista eli tosi komiat tuli. 

Iso kiitos kesän urakoinnista mahtavalle timpurillemme Janne Jokiselle. Työtä ammattitaidolla ja mielettömällä asiantuntemuksella perinteisin menetelmin, arvostan! Voimme todellakin suositella! Tästä eteenpäin astuu remmiin loppuvuodeksi taas pelkät amtöörientisöijät


Porrastyömaalla rakennustarkastajina toimivatkin tällä kertaa sulkapeitteiset perheenjäsenemme. Muisto ja Kerttu kävivät tarkistamassa rappusten toimivuuden välittömästi.


Ja kyllä! Näitä pitkin pääsee helposti kanasetkin anastamaan koiravartion eväät









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti