lauantai 20. kesäkuuta 2015

Rauniot tontin laidalla

Lapset ovat kolunneet tontin ristiin ja rastiin jo moneen kertaa ja ovat tiedottaneet rakennuksen raunioista jo aikaisemmin.

Me päädyimme raunioille tänään sen vuoksi, että koira päätti ottaa ritolat ja fillarilla kävin herraa etsimässä. Karvakorva on jo turvallisesti kotona ja tiukassa vartiossa.

Vanhan ilmakuvan perusteella ajattelimme aikaisemmin, että kyseessä on vanhan ladon rauniot. Ei tämä ihan ladolta näytä tai ainakin jos sellainen on ollut, niin kokolailla jykevää tekoa on ollut.






Ihan äsken ei tätä rakennusta ole hyljätty, mutta näitä torneja on kaksi jäljellä. Tornit on valettu betonista ja niiden sisään on muurattu luonnonkiviä.


Joku vanhanajan työkalukin metsässä pötköttää ja paljon perustuskiviä tiiliiä, sekä vanha tynnyri joka on täynnä kiviä. Rakennus sijaitsee rinteessä ihan lähellä tietä, mutta ei lähellä järveä.  Jos joku keksii näiden kuvien  perusteella mikä rakennus on aikoinaan ollut, olisi se hieno homma.










2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Saha voisi ollakin, myllyä hieman epäilen koska ei myllynkiviä näkynyt. Toisaalta onhan mahdollista että ne on myös kuljetettu muualle.

      Poista